Home Ukraine Україна — українською Куди можуть полетіти українці у відпустку: список країн

Куди можуть полетіти українці у відпустку: список країн

328
0
SHARE

15 червня Україна відновила міжнародне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви, пов’язаної з карантином через поширення коронавірусу. Відтак українці мають можливість нарешті полетіти на довгоомріяний відпочинок. Які країни прийматимуть українських туристів – читайте далі – Грузія новини – Lifestyle 24
15 червня Україна відновила міжнародне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви, пов’язаної з карантином через поширення коронавірусу. Відтак українці мають можливість нарешті полетіти на довгоомріяний відпочинок. Які країни прийматимуть українських туристів – читайте далі.
Українських туристів готові приймати туристичні країни, однак серед всього списку країн діють деякі правила. До прикладу, Туреччина прийматиме туристів без обмежень на кордоні. Ті, хто планує подорож у Велику Британію, зобов’язані пройти 14-денний карантин, повідомляє 24 канал.
Найпопулярнішими серед українців країнами для відпочинку є Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія та Чорногорія, зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій.
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів на брифінгу у вівторок, 21 липня, про те, що кордон українцям відкрили ще 13 країн. До списку входить Болгарія, Словенія, ОАЕ, Ірландія, Мальдіви, острів Антигуа і Барбуда, Еквадор та Ямайка.
До менш привабливих країн з точки зору українських туристів відноситься Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко, Сент-Люсія.
Що відомо про подорож в Албанію
26 червня з Києва вилетів перший чартерний рейс до Албанії. Це перша країна, в яку відправилися українські туристи на відпочинок. Зараз Албанія у зеленій зоні. Отже, приймає туристів без тестування на COVID-19 та додаткових меддовідок. Після прибуття з Албанії українцям не потрібно більше проходити 14-денну обсервацію.
Туреччина чекає на туристів з початку липня
Туристичний потік з України до Туреччини розпочався з середи, 1 липня. В’їзд у країну та повернення без обмежень. Генеральний консул України в Анталії В’ячеслав Хоменко розповів, що у зв’язку з відкриттям чартерних рейсів до Анталії, з 1 липня очікується великий наплив українських туристів з різних міст України. Після прильоту в Туреччину безкоштовно тестують тих, у кого підвищена температура.
Обов’язковими залишаються регулярна дезінфекція, контроль здоров’я персоналу та дотримання відповідної дистанції. Для дітей працюватиме анімація, але з дотриманням дистанції. Повідомляється, що у басейнах збільшать вміст хлору, під час трансферів туристам обов’язково треба буде перебувати в масці. На пляжах – буде дистанція між шезлонгами.
В приміщеннях туристи також повинні перебувати в масках і дотримуватися дистанції. Страви на шведському столі будуть відгороджені захисними екранами та подаватимуться лише офіціантами. Столові прилади – упаковані. Зазначається, що вартість туру цього року більша, ніж зазвичай.

Continue reading...