Home Ukraine Україна — українською Ірина Верещук: що відомо про кандидата в мери Києва від "Слуги народу"

Ірина Верещук: що відомо про кандидата в мери Києва від "Слуги народу"

336
0
SHARE

У четвер, 16 липня, партія «Слуга народу» провела праймеріз, за результатами якого вибрала Ірину Верещук кандидатом в мери Києва на майбутніх виборах. Депутат з великим відривом перемогла інших кандидатів від партії. УНІАН зібрав найцікавішу інформацію про потенційного мера Києва. Нещодавно в прямому ефірі телепередачі “Свобода слова” Ірина Верещук заявила, що Петро Порошенко у 2014 році привітав Володимира Путіна з Днем Росії.
У четвер,16 липня, партія «Слуга народу» провела праймеріз, за результатами якого вибрала Ірину Верещук кандидатом в мери Києва на майбутніх виборах. Депутат з великим відривом перемогла інших кандидатів від партії. УНІАН зібрав найцікавішу інформацію про потенційного мера Києва.
Ірина Верещук народилася 30 листопада 1979 року в Раві-Руській Львівської області. Закінчила середню школу-інтернат із золотою медаллю, після чого вступила у військовий інститут при Національному університеті «Львівська політехніка», який закінчила з відзнакою за спеціальністю «Міжнародна інформація». Верещук отримала кваліфікацію спеціаліста з міжнародної інформації – референта-перекладача, офіцера військового управління тактичного рівня. Після закінчення військового інституту 5 років проходила службу на офіцерських посадах в Збройних силах України.
У 2010 році була обрана Рава-Руської міською головою від партії “Сильна Україна” як безпартійна. У 2013 році, після відмови влади Віктора Януковича від євроінтеграційного курсу, закликала країни Європейського Союзу підписати окрему угоду про асоціацію з містом Рава-Руська. На початку 2015 року подала у відставку з посади.
У 2015 році стала співзасновницею Соціальної платформи “Важливий кожен”.

Continue reading...