Home Ukraine Україна — українською Спецслужби перевірять осіб, яких ОРДЛО готують до повернення Україні через Медведчука –...

Спецслужби перевірять осіб, яких ОРДЛО готують до повернення Україні через Медведчука – Арестович

195
0
SHARE

Спецслужби України проведуть перевірку осіб, яких бойовики ОРДЛО готують до повернення за посередництва голови політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука. Пропуск і зустріч цих осіб через лінію розмежування, якщо передача відбудеться, будуть організовані уповноваженими державними органами України, зазначив радник з інформполітики української делегації для участі в ТКГ.
Пропуск і зустріч цих осіб через лінію розмежування, якщо передача відбудеться, будуть організовані уповноваженими державними органами України, зазначив радник з інформполітики української делегації для участі в ТКГ. Спецслужби України проведуть перевірку осіб, яких бойовики ОРДЛО готують до повернення за посередництва голови політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука. Читайте такожАрестович назвав “найбільше досягнення” на перемовинах щодо Донбасу у 2020 роціПро це повідомив радник з інформаційної політики української делегації для участі в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович на своїй сторінці у Facebook. «Створені Кремлем маріонеткові квазідержавні структури «ЛНДР» вибухнули заявою, згідно з якою, вони в порядку ініціативи повертають нам громадян України, яких вони незаконно утримували: жінки, люди похилого віку, особи з проблемами зі здоров’ям (кількість не називається).

Continue reading...