Home Ukraine Україна — українською Так було в Сєвєродонецьку та Лисичанську: ISW спрогнозував наслідки наступу на Бахмут...

Так було в Сєвєродонецьку та Лисичанську: ISW спрогнозував наслідки наступу на Бахмут для Росії

97
0
SHARE

Array
Російські військові не полишають спроб захопити Бахмут. Поблизу нього останнім часом точаться найзапекліші бої. Й аналітики зазначають, що усі потуги ворога дорого йому обійдуться.
В Інституті з вивчення війни зауважили, що зусилля росіян навколо Бахмута – демонстрація того, що ворог не виніс уроків з попередніх кампаній. Тих, під час яких окупанти зазнали шалених втрат, щоб досягнути бажаного результату.Кілька кілометрів за пів року
Як зазначають укладачі звіту, ворог продовжує зосереджуватися на цілях обмеженого оперативного чи стратегічного значення. Що ж стосується Бахмута, то ще з травня окупанти намагаються захопити населені пункти навколо нього.
Успіхів там противники за останні пів року досягнули дуже сумнівних. Їм вдалося просунутися лише на кілька кілометрів. І то за один раз. Водночас наступальні дії на Бахмут стали причиною тривалого виснаження живої сили та техніки ворога. Ба більше, це призвело до закріплення росіян у відносно незначних населених пунктах на тижні, а то й цілі місяці.

Continue reading...