Home Ukraine Україна — українською Депутатці Київради повідомили про підозру у вчиненні ДТП: вона заявила про дискредитацію

Депутатці Київради повідомили про підозру у вчиненні ДТП: вона заявила про дискредитацію

135
0
SHARE

Array
У Київській міській прокуратурі повідомили депутатці Київради Ярині Ар’євій про підозру у вчиненні ДТП. Жінка визнає свою провину, проте заявляє, що не вживала наркотиків. Експертизу вона називає спланованою дискредитацією.
Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада 2022 року у Києві. Жінка рухалася по проспекту Степана Бандери у напрямку вулиці Богатирської. Поблизу нерегульованого пішохідного переходу депутатка збила жінку. Прокуратура повідомила про підозру
У пресслужбі відомства заявили, що за процесуального керівництва столичної прокуратури повідомили про підозру Ярину Ар’єву у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння. Справу відкрили за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння”.
Слідчі з’ясували, що підозрювана депутатка Київради керувала автомобілем “Volkswagen Polo” у стані наркотичного сп’яніння.

Continue reading...