Home Ukraine Україна — українською Ексчоловік – російський саундпродюсер, брат – зірка російського шоубізу: що відомо про...

Ексчоловік – російський саундпродюсер, брат – зірка російського шоубізу: що відомо про TAYANNA

47
0
SHARE

Українська співачка, яка родом із Чернівців, сьогодні відзначає день народження. Знаменитості виповнилось 40 років, а це означає початок нового етапу в житті.
Українська співачка, яка родом із Чернівців, сьогодні відзначає день народження. Знаменитості виповнилось 40 років, а це означає початок нового етапу в житті.
Справжнє ім’я виконавиці – Тетяна Решетняк. Знаменитість виросла у багатодітній родині, адже має двох братів-близнюків, які працюють кондитерами та брата, під іменем Міша Марвін, який активно розвинув співочу кар’єру в країні-агресорці. Як TAYANNA здобула популярність і чому опинилась у статусі коханки у 18 років, читайте в матеріалі Show 24.Кар’єра на великій сцені
У 8 років дівчину записали до музичної школи, однак за рік вона кинула навчання. У підлітковому віці почала займатись вокалом, виступала в ансамблі, а потім брала індивідуальні уроки. Перша подія, яка залишила слід у кар’єрі TAYANNA, була участь у “Чорноморських іграх”, де вона посіла третє місце.
З 2008 по 2011 рік була у складі гурту “Гарячий шоколад”. Співачка також є авторкою багатьох пісень для артистів таких як Тіна Кароль і зрадниця Ані Лорак.
Через особистий конфлікт із продюсером колективу, чоловік вигнав Решетняк і змусив заплатити 50 тисяч доларів. Після такого крутого повороту долі, виконавиця вирішила спробувати себе на проєкті “Голос країни”. Під час першої спроби до неї не розвернулось жодне тренерське крісло, а з другого разу вона не тільки пройшла сліпі прослуховування, а й дійшла до фіналу, де посіла друге місце.
Тетяна Решетняк і Потап – Минає день, минає ніч: дивіться відео онлайн
У 2016 році в українському шоубізі появляється співачка TAYANNA, а за рік – стає одною з найуспішніших. Тоді вона розпочала співпрацю з Аланом Бадоєвим, а альбом “Тримай мене” музичні критики відзначили найвищою оцінкою.
Трек “Шкода” став справжнім хітом, який лунав із кожного телевізора та радіо.
TAYANNA – Шкода: дивіться відео онлайн
Пізніше зірка виявила бажання представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення.

Continue reading...