Порошенко провів зустріч з головою ОБСЄ

360
0
TEILEN

NewsHubПорошенко зазначив, що врегулювання ситуації на Донбасі вимагає застосування всього потенціалу ОБС
Петро Порошенко провів зустріч з діючим головою ОБСЄ, Федеральним міністром Європи, інтеграції та іноземних справ Австрії Себастіано Курцом, на якій висловив впевненість у відновленні поваги до верховенства міжнародного права щодо ситуації на Донбасі, повідомили в Адміністрації президента України в понеділок увечері.
„Необхідно щодня давати чітко зрозуміти Росії, що їй не уникнути відповідальності за волаюче нехтування нормами і принципами міжнародного права, а її надії на ослаблення санкційного тиску – марні“, – підкреслив лідер України.
Порошенко зазначив, що врегулювання ситуації на Донбасі вимагає застосування всього потенціалу ОБСЄ, в тому числі, необхідність продовження роботи над питанням розміщення збройної поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі. Президент України привітав намір австрійського головування посилити технічні можливості СММ ОБСЄ, які допомагають контролювати дотримання режиму припинення вогню і фіксувати факти постачань російських озброєнь і військовослужбовців на Донбас.

Continue reading...