Донбас буде повернений виключно мирним шляхом – Порошенко

357
0
TEILEN

Тимчасово окуповані Росією території Донбасу можуть бути повернуті Україні виключно в результаті політико-дипломатичного врегулювання. Про це…
За його словами, є абсолютно помилкова думка політиканів, які говорять, що потрібно відрізати частину українських територій
Тимчасово окуповані Росією території Донбасу можуть бути повернуті Україні виключно в результаті політико-дипломатичного врегулювання. Про це заявив президент України Петро Порошенко.
„Є тверда моя позиція, є позиція нашої команди, що виключно політико-дипломатичним шляхом ми повинні повернути ці території України, і абсолютно помилкова думка політиканів, які говорять, що потрібно відрізати цю територію і де-факто подарувати її. Ще раз підкреслюю і нагадую свої слова: не ви ці землі збирали і не вам їх відрізати“, – сказав Порошенко на початку засідання Ради національної безпеки і оборони в четвер у Києві.
„Вони блокують не ОРДО і ОРЛО , вони блокують України і нашу боротьбу за територіальну цілісність“, – підкреслив президент.
Раніше Порошенко анонсував, що РНБО на засіданні в четвер розгляне невідкладних заходів щодо нейтралізації загрози енергетичній безпеці країни.
Раніше Петро Порошенко заявив, що Росія намагається розділити відповідальність за загострення ситуації на Донбасі.

Continue reading...