Ближче до Бахмутської траси: ЗСУ просунулися вперед у "сіру зону"

276
0
TEILEN

війна від 02 червня
Бійці 93-ї окремої гвардійської механізованої Харківської бригади, які зараз виконують бойові завдання у районі проведення АТО, покращили своє тактичне становище, просунувшись вперед на відстань близько 1,5 в так звану „сіру зону“ ближче до Бахмутської траси, де було облаштовано нові позиції.
Лінію фронту вдалося трохи вирівняти, а зайняття пануючих висот дозволило краще контролювати противника та мати вигідні умови для оборони. Про це 93-тя ОМБр пише на своїй сторінці у Facebook.
Зазначається, що просуванню вперед передували місяці копіткої роботи розвідувальних підрозділів, які вивчали місцевість та поведінку противника, особливості мінування цієї території, маршрути руху диверсійно-розвідувальних груп терористів.
„Після проведення підготовчих заходів та розмінування (а терористи встановили в хаотичному порядку безліч мін та вибухових пристроїв, в тому числі й заборонених міжнародними конвенціями) , механізовані підрозділи бригади вийшли вперед, в окремих випадках скоротивши відстань до позицій ворога до 200 метрів, та закріпилися.

Continue reading...