Текст законопроекту щодо реінтеграції Донбасу ще не готовий, обговорюється концепція, – Парубій

354
0
TEILEN

За інформацією Парубія, серед обговорюваних позицій – зміна статусу, визнання окупованих територій формально окупованими і визначення юридичних передумов для ведення бойових дій і військових операцій
Концепція законопроекту щодо реінтеграції окупованих територій Донбасу наразі обговорюється, текст документа поки не готовий. Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє “ Інтерфакс-Україна „.
„Тексту ще немає. Наразі обговорюється сама концепція, і це правильний підхід, щоб на початковому етапі можна було вже визначити основні позиції, які будуть у цілому узгоджені“, – зазначив він, додавши, що цю концепцію представив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.
Парубій уточнив, що серед обговорюваних позицій – зміна статусу, визнання окупованих територій формально окупованими територіями і „найголовніше – визначення юридичних передумов для ведення бойових дій і військових операцій, щоб цей закон давав таке законодавче право для головнокомандувача, для РНБО“.

Continue reading...