У палаті представників США пригальмували голосування за нові санкції проти РФ

324
0
TEILEN

Законопроект про нові санкції США проти Росії зіткнулося з невизначеним майбутнім у палаті представників американського конгресу попри…
КИЇВ. 20 червня. УНН. Законопроект про нові санкції США проти Росії зіткнулося з невизначеним майбутнім у палаті представників американського конгресу попри двопартійну підтримку рішення у сенаті. Про це УНН повідомляє з посиланням на Associated Press.
Замість того, щоб прагнути до швидкого голосування відразу після підтримки законопроекту у сенаті 98 голосами минулого тижня республіканське керівництво в палаті представників відправило новий пакет санкцій до комітету у закордонних справах для розгляду, пише видання.
Російські санкції закладені в законопроект, що дозволяє санкції проти Ірану.
Член палати представників, демократ Еліот Енгель в понеділок висловив занепокоєння з приводу того, що відправка законопроекту про санкції до комітету дасть адміністрації Д. Трампа можливість пом’якшити законодавство. Такий крок на тлі численних розслідувань втручання Росії в президентські вибори 2016 року може викликати протест серед демократів і деяких республіканців, відзначає видання.

Continue reading...