Ситуація в зоні АТО на ранок 21 серпня

286
0
TEILEN

За інформацією прес-центру штабу, наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО серйозно загострилась. Російсько-окупаційні угруповання майже
За інформацією прес-центру штабу, наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО серйозно загострилась. Російсько-окупаційні угруповання майже удвічі збільшили кількість обстрілів наших позицій, все частіше використовуючи при цьому важке озброєння.
Найбільше гаряче ввечері і вночі було на Донецькому напрямку. Фактично з 17 години і до опівночі бандформування безперервно обстрілювали наші опорні пункти в Авдіївській промзоні. Ворог акти вно застосовував гранатомети і великокаліберні кулемети. А близько 18 години спочатку бив із мінометів різних калібрів, а згодом випустив 16 снарядів із переносної реактивної пускової установки Град “Партизан”. Крім того, ввечері, злочинці двічі застосовували міномети на підступах до Опитного, де отримав поранення один наш боєць. Також бойовики зі 122-міліметрової артилерії били по українських позиціях неподалік Кам’ янки та Пісків.

Continue reading...