СММ ОБСЄ розмістила спостерігачів у Станиці Луганській на цілодобовій основі

313
0
TEILEN

ОБСЄ розмістила спостерігачів у Станиці Луганській на цілодобовій основі
Сім членів Місії будуть цілодобово перебуває на базі.
В Станиці Луганській спостерігачі ОБСЄ будуть цілодобово знаходиться на базі
© Flickr/OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ розмістила спостерігачів на передовій патрульної базі Місії в Станиці Луганській постійної цілодобової основі, повідомляє прес-служба ПММ в Facebook.
Повідомляється, що сім членів Місії будуть цілодобово перебуває на базі. Очікується, що постійна присутність спостерігачів на базі дозволить розширити можливості здійснення моніторингу „у цьому надзвичайно важливому місці“, на мосту в Станиці Луганській.
Ситуація в Станиці Луганській залишається вкрай нестабільною, при цьому в зазначеному районі розташовано єдиний у всій Луганській області контрольний пункт в’їзду-виїзду.
„Ми використовуємо широкий спектр технологій для спостереження за цим районом, зокрема, тепловізійну камеру для нічного моніторингу. Однак тільки спостерігачі можуть спілкуватися з цивільними особами і бути очима і вухами міжнародного співтовариства. Відтепер вони будуть ближче до людей в цьому районі і зможуть детальніше звітувати про потреби і занепокоєння цивільного населення „, – повідомив перший заступник голови СММ Олександр Хуг.
У Місії вважають, що розміщення спостерігачів на постійній цілодобової основі – це крок СММ ОБСЄ на шляху до нормалізації ситуації в Станиці Луганській.

Continue reading...