У США видали книгу для військових, в якій описується агресія Кремля в Україні

306
0
TEILEN

Командування армії США публікувало „Посібник з російської військової справи нового покоління“, в якому йдеться, як протидіяти стратегії гібридної війни з боку Кремля. Новини України, Новини політики, Війна на Донбасі, США, Новини Росії, Україна – Росія, Література, війна – Телеканал новин 24
Командування армії США публікувало „Посібник з російської військової справи нового покоління“, в якому йдеться, як протидіяти стратегії гібридної війни з боку Кремля.
Зауважимо, що книжку видали ще в 2016 році для внутрішнього користування, однак для вільного завантаження на сайті PublicIntelligence її виклали лише нещодавно, пише National Interest .
Посібник є призначеним для підвищення інформованості американських військових про тактику Росії в умовах гібридної війні.
Так, у 65-сторінковій книзі зібрано фотографії російської техніки з описами, яку Росія могла б використовувати, а висновки тут зроблено на основі дій військ РФ в Україні, зокрема, в Криму, за участю підрозділів спеціальних сил, іноді під прикриттям, і невеликих важко озброєних регулярних підрозділів, які підтримують місцеві сепаратистські угруповання.

Continue reading...