НАБУ відкрило провадження про можливе незаконне збагачення Луценка – ЗМІ

248
0
TEILEN

Екс-заступник генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив про те, що цю справу відкрито за його зверненням.
Екс-заступник генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив про те, що цю справу відкрито за його зверненням.
Детективи розслідують можливе незаконне збагачення Луценка
© НАБУ / Flickr
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) відкрило кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення генпрокурора Юрія Луценка, повідомила прес-секретар відомства Світлана Оліфіра “ Українській правді „.
„За рішенням суду, яке зобов’язує внести відомості до ЄРДР, детективи внесли ці відомості, та розпочато розслідування за фактом можливого незаконного збагачення“, – сказала вона.
„За словами Оліфіри, справа стосується саме генпрокурора і відкрита за ч. 3 ст. 368-2 Кримінального кодексу. Прес-секретар повідомила, що відповідне рішення ухвалив Солом’янський районний суд Києва в жовтні“, – пише УП.
У свою чергу колишній заступник генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив на своїй сторінці в Facebook, що цю справу відкрито за його зверненням.
„За моєю заявою НАБУ зареєструвало і почало розслідування кримінального провадження про незаконне збагачення генпрокурора Луценка“, – заявив він.
Кузьмін також опублікував лист від НАБУ, де йому повідомляють про відкриття провадження.
„Нагадую, що це вже п’яте кримінальне провадження, відкрите проти нинішнього генпрокурора по моїм заявам“, – написав екс-заступник.

Continue reading...