Голова Світового банку: НАБУ потребує підтримки

283
0
TEILEN

До підтримки НАБУ залучаються потужні сили із Заходу Джим Йонг Кім впевнений, що у антикорупційних органів в Україні вже є досягнення
Голова Світового банку Джим Йонг Кім заявив про те, що антикорупційні органи в Україні потребують підтримки, так як вже показали результати викриття корупції. Про це він сказав під час зустрічі з директором НАБУ Артемом Ситником, передає прес-служба відомства.
Крім того, глава банку вважає дуже важливим створити в Україні антикорупційний суд, чого від керівництва країни настійно вимагає Міжнародний валютний фонд.
Раніше повідомлялося, що 29 листопада стало відомо про затримання агента НАБУ співробітниками СБУ, які отримали відповідний дозвіл від ГПУ. Мова йде про передачу 15 тис. доларів Діні Пимаховой – першому заступникові голови Державної міграційної служби. В ГМС заявили, що „протягом кількох місяців агент НАБУ, виконуючи незаконні вказівки окремих керівників НАБУ, неодноразово намагався спровокувати Діну Пимахову, пропонуючи великі суми хабарів за прийняття нею незаконних рішень щодо легалізації в Україні громадян В’єтнаму та Ірану, яких не існувало в реальності“.

Continue reading...