Україна просить Македонію визнати Голодомор 1932-1933 рр. геноцидом українського народу, – МЗС. ФОТОрепортаж

236
0
TEILEN

11.04.18 23:05 – Україна просить Македонію визнати Голодомор 1932-1933 рр. геноцидом українського народу, – МЗС. ФОТОрепортаж У рамках офіційного візиту до Республіки Македонія 11 квітня міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся з вищим… Перегляд фоторепортажа.
В ході зустрічі з Прем’єр-міністром Македонії Зораном Заєвим було обговорено перспективи поглиблення українсько-македонської співпраці в економічній, енергетичній, транспортній, сільськогосподарській та інших сферах. Було наголошено на важливості проведення чергового засідання Міжурядової Українсько-Македонської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва та спільного Комітету з імплементації Угоди про вільну торгівлю між Україною та Македонією.
П. Клімкін і З. Заєв відзначили необхідність внесення змін до існуючої двосторонньої Угоди про вільну торгівлю з метою її максимально повної лібералізації. Сторони також домовилися про подальшу координацію зусиль, спрямованих на реалізацію в Македонії масштабних проектів у сфері газифікації та модернізації теплоелектростанцій.

Continue reading...