"На 99% це випадкова людина": активістка Гандзюк не впізнала підозрюваного у нападі на неї

251
0
TEILEN

Активістка й член Херсонської міської ради Катерина Гандзюк, яка постраждала в результаті нападу, каже, що не впізнає підозрюваного Миколу Новікова, якого арештувала поліція. Вона каже, що в її фізичному усуненні можуть бути зацікавлені багато людей. За словами Гандзюк, саме від правоохронців вона отримувала погрози і попередження.
Активістка й член Херсонської міської ради Катерина Гандзюк, яка постраждала в результаті нападу, каже, що не впізнає підозрюваного Миколу Новікова, якого арештувала поліція.
Про це вона розповіла “ Українській правді „. „Я співчуваю тому бідоласі, якого затримали по моїй справі поліцейські, на 99% це випадкова людина. Я розумію, що дуже швидко треба було гасити інформаційні хвилі й це робили ціною його долі. Мої близькі, які бачили нападника, кажуть, що це не він“, – каже Гандзюк.
За словами активістки, наразі поліцейські з нею особисто не проводили слідчих дій.
15 серпня стало відомо, що правоохоронців до Катерини не пустили лікарі. Сама Гандзюк підтвердила УП цю інформацію, але зазначила, що раніше поліція до неї не приходила.
„Я бачила те, що й усі в інтернеті, але я не впізнаю його (підозрюваного у нападі Миколу Новікова – УП). Зараз мені складно тримати руку на пульсі розслідування, тому що я зосереджена на своєму здоров’ї і відновленні. У мене через день операції, від яких болісна реабілітація“, – пояснює також Гандзюк.
Читайте також Суд заарештував підозрюваного у нападі на Гандзюк
Вона каже, що в її фізичному усуненні можуть бути зацікавлені багато людей.

Continue reading...