Спецпредставник США звинуватив Росію у катастрофі літака MH17

247
0
TEILEN

Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер звинуватив Росію у катастрофі пасажирського літака MH17 в небі над Донбасом у 2014 році. За словами Волкера, постріл по літаку здійснив зенітний комплекс, доставлений на територію України з російської військової частини.
Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер звинуватив Росію у катастрофі пасажирського літака MH17 в небі над Донбасом у 2014 році.
„Відповідальність несе Росія через її вторгнення і окупацію цієї частини України“, – сказав він в інтерв’ю в ефірі радіостанції Эхо Москвы .
За словами Волкера, постріл по літаку здійснив зенітний комплекс, доставлений на територію України з російської військової частини. Після катастрофи літака він знову був направлений в Росію на своє місце дислокації.
Читайте також У нових вигадках Росії про катастрофу МН-17 виявили явну помилку (фото)
„Питання про те, хто саме натиснув пускову кнопку, чи це був росіянин за національністю, українець, український громадянин з Донбасу чи офіцер Збройних сил Росії, відверто кажучи, менш важливе ніж той факт, що це російська одиниця військової техніки, яку перевезли в іншу суверенну країну під контролем Росії, була використана для запуску ракети, яка вбила всіх цих мирних громадян, а потім була вивезена з України“, – підсумував він.

Continue reading...