Візит української делегації на чолі з Порошенком до Туреччини: які документи підписали сторони – 24 Канал

250
0
TEILEN

3 листопада Президент України Петро Порошенко здійснив офіційний візит до Туреччини, у рамках якого провів перемовини з очільником країни Реджепом Таїпом Ердоганом. Сторони підписали низку двосторонніх документів. Петро Порошенко, Реджеп Ердоган, Новини Туреччини, Укроборонпром, Новини України, Новини політики – Телеканал новин 24
3 листопада Президент України Петро Порошенко здійснив офіційний візит до Туреччини, у рамках якого провів перемовини з очільником країни Реджепом Таїпом Ердоганом. Сторони підписали низку двосторонніх документів.
Як повідомляє прес-служба українського гаранта, Порошенко та Ердоган, зокрема, підписали „Спільну заяву за результатами Сьомого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Турецькою Республікою“.
Також за присутності очільників України та Туреччини було підписано „Меморандум між ДК „Укроборонпром“ та Державним агентством з питань оборонної промисловості Турецької Республіки щодо взаємних банківських гарантій“. Документ підписали гендиректор українського концерну Павло Букін та президент турецького відомства Ісмаїл Демір.
Меморандум визначає умови виконання договірних зобов’язань між ДК „Укроборонпром“ і Державним агентством з питань оборонної промисловості Турецької Республіки, зокрема у контексті регулювання порядку отримання банківських гарантій, необхідних для реалізації проектів у сфері оборонної промисловості.

Continue reading...