У США обґрунтували запроваджені проти Росії санкції через окупацію Криму і Донбасу

301
0
TEILEN

В Управлінні з контролю за іноземними активами Державного казначейства Сполучених Штатів Америки обґрунтували запровадження нових фінансових санкцій проти трьох фізичних осіб і 9 компаній у зв’язку з ситуацією в окупованих Росією Криму та на Донбасі. У США налаштовані карати компанії, які бажають отримувати вигоду від російської окупації Криму.
В Управлінні з контролю за іноземними активами Державного казначейства Сполучених Штатів Америки обґрунтували запровадження нових фінансових санкцій проти трьох фізичних осіб і 9 компаній у зв’язку з ситуацією в окупованих Росією Криму та на Донбасі.
Про це йдеться у заяві на сайті Департаменту казначейства США (Міністерства фінансів).
„Сполучені Штати застосовують нові владні повноваження для вжиття цілеспрямованих дій проти російських представників за серйозні порушення прав людини на тих частинах України, які урядом Сполучених Штатів визначені як насильно окуповані або в інші способи контрольовані російським урядом, а також через інші дії Кремля, що варті осуду „, – наголосив заступник міністра фінансів з питань тероризму та фінансової розвідки Сігал Манделкер.
„Казначейство зберігає налаштованість спрямовувати заходи на підтримувані Росією компанії, які прагнуть отримати вигоду від незаконної анексії та окупації Росією Криму. Наші санкції є чітким нагадуванням, що зусилля, спрямовані на нормалізацію капіталовкладень та економічних відносин з тими, хто здійснює діяльність у Криму, не залишатимуться безкарними і підпадають під санкції США і ЄС“, – підкреслив Манделкер.

Continue reading...