Трамп скасував закордонну поїздку свого критика у Конгресі США

189
0
TEILEN

Президент США Дональд Трамп повідомив речницю Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі про скасування її запланованої раніше…
КИЇВ. 18 січня. УНН. Президент США Дональд Трамп повідомив речницю Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі про скасування її запланованої раніше робочої поїздки до Брюсселю, Єгипту та Афганістану. У листі до Пелосі, який оприлюднила у Twitter речинця Білого дому, Трамп навав заплановані міжнародні візити „PR-заходом“. Про це повідомляє УНН із посиланням на Голос Америки.
Раніше Ненсі Пелосі закликала президента Трампа перенести на інший строк щорічну промову в Конгресі „Стан держави“. Виголошення президентської промови „Стан держави“ на тепер заплановане на 29 січня. Пелосі запропонувала Трампу дочекатись відкриття повноцінної роботи уряду.
„На жаль, через міркування безпеки і якщо уряд не відкриє свою роботу повною мірою цього тижня, я пропоную працювати разом над визначенням іншої відповідної дати після того, як уряд відкриє роботу для цієї промови, а також розглянути можливість надати текст промови „Стан держави“ в письмовому вигляді до Конгресу 29 січня“, – йшлося у листі Пелосі до Трампа.

Continue reading...