У Зеленського є бізнес в Росії – ЗМІ

129
0
TEILEN

У шоумена Володимира Зеленського, який заявив про похід на вибори президента, досі існує кінобізнес на території Росії. Хоча комік запевняв, що закрив його ще у 2014 році. Журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм:…
У шоумена Володимира Зеленського, який заявив про похід на вибори президента, досі існує кінобізнес на території Росії. Хоча комік запевняв, що закрив його ще у 2014 році.
Журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм: „Вайсберг Пикчерс“, „Платинумфильм“ і „Грин Филмс“. Засновником усіх трьох є кіпрська компанія Green Family Ltd. Ця ж компанія є співзасновницею ТОВ „Квартал 95“ в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри і соратник Ігоря Коломойського Тімур Міндіч, йдеться у розслідуванні програми „Схеми“ (спільного проекту Радіо Свобода і телеканалу „UA: Перший).

Continue reading...