Окупанти 14 разів порушили режим припинення вогню в районі ООС

252
0
TEILEN

Від початку доби окупанти 14 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об’єднаних сил. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.
Як повідомляється у вечірньому зведенні прес-центру ООС, російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях українських військових з мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Читайте такожЛіквідували дві позиції: з’явилося яскраве відео операції ЗСУ на Донбасі
Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування „Схід“ ворог здійснив 10 обстрілів: двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу села Павлопіль; з мінометів калібру 120 мм – біля міста Мар’їнка; тричі з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Миколаївка; двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу Авдіївки; з автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля Гнутового.

Continue reading...