Холодницький назвав "опус" Венедіктової на адресу САП "нєжданчиком"

379
0
TEILEN

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, що бачився з генпрокурором Іриною Венедіктової 19 травня, і тоді вона не озвучувала йому жодних претензій, тому відео 26 …
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, що бачився з генпрокурором Іриною Венедіктової 19 травня, і тоді вона не озвучувала йому жодних претензій, тому відео 26 травня зі звинуваченнями в адресу його відомства стало для нього „повним нєжданчиком“.
„Повний нєжданчик“. Я думаю, я не перший і не останній, для кого такі історії стають „нєжданчиком“. Згадую слова (колишнього генпрокурора Руслана – ред.) Рябошапки, для якого також було несподіванкою звинувачення Венедіктової у продажі справ. А потім був (ексзаступник генпрокурора Віктор – ред.) Трепак, який в понеділок прийшов на роботу в Офіс ГПУ і дізнався, що розподіл обов’язків змінили“, – розповів Холодницький в інтерв’ю „Новому времени“.
За словами Холодницького, останнього разу він бачив Венедіктову 19 травня і тоді вони обговорювали питання підслідності певних кримінальних проваджень, обмежень карантину.

Continue reading...