Start Ukraine Украина — на русском Поздравления с Днем вышиванки 2022 года: картинки, открытки, проза, стихи на украинском...

Поздравления с Днем вышиванки 2022 года: картинки, открытки, проза, стихи на украинском языке

109
0
TEILEN

День вышиванки 2022 в Украине: поздравления в стихах и своими словами. День вышиванки: картинки на украинском языке.
Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!
***
Вітаю з важливим українським святом, Днем вишиванки! У цей день важливо згадати про наше коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати та розвивати!
***
У День вишиванки хочу побажати миру і злагоди в ваших будинках і серцях. Нехай ваш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її цілісної, успішною. Пам’ятайте, що ми – Українці й зможемо все!
***
Вітаю вас з сьогоднішнім святом, Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, пам’ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам’ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. Нехай ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день!
***
Вітаємо з щирим і красивим святом – Днем Вишиванки! Нумо згадаймо про нашу милу Україну, своїх прадідів і традиції. Історія Батьківщини – це наше майбутнє. Будемо любити його і захищати!
***
Мама вишиваночку мені пошила, вклала в неї всю душу і любов свою теж вклала. У ній кожна ниточка говорить про щастя, бажає здоров’я, і неодмінно відганяє негоду і всі біди! Вітаю вас з Днем вишиванки і бажаю завжди залишатися патріотами рідної країни – України.

Continue reading...