Ворог зайняв низку селищ на Луганщині – Генштаб

105
0
TEILEN

Російські загарбники вели обстріли з танків та артилерії неподалік Сєвєродонецька, Лисичанська, Воронового, Мирної Долини та Гірського.
Російські загарбники вели обстріли з танків та артилерії неподалік Сєвєродонецька, Лисичанська, Воронового, Мирної Долини та Гірського. У Луганській області на Сєвєродонецькому напрямку тривають бойові дії у місті Сєвєродонецьк. При цьому ворог зайняв довколишні селища Підлісне та Мирна Долина, має успіх у Гірському та закріплюється в Устинівці. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у вівторок, 21 червня.

„Ворог надавав вогненний вплив з танків та артилерії недалеко від Сєвєродонецька, Лисичанська, Воронового, Мирної Долини та Гірського. Ворожу спробу розвідки боєм у напрямах Метьолкіне – Воронове та Метьолкіне – Сиротине українські воїни грамотно відбили. Противник відійшов. Окупанти закріплюються у населеному пункті Устинівка, ведуть наступ у напрямку Білої Гори, мають частковий успіх, бойові дії тривають“, – йдеться у повідомленні. Також противник зайняв населені пункти Підлісне та Мирна Долина, закріплюється на зайнятих рубежах, має частковий успіх у районі н.п. Гірське. Штурм у напрямку Високого українські воїни відбили.

Continue reading...