Home Ukraine Україна — українською Єврокомісія виділить 18 млн євро для гумдопомоги постраждалим на Донбасі

Єврокомісія виділить 18 млн євро для гумдопомоги постраждалим на Донбасі

573
0
SHARE

Європейська Комісія виділила 18 млн євро додаткової негайної допомоги постраждалим в ході збройного конфлікту на сході України. Про це повідомив…
Кошти будуть виділені на покриття витрат на надання термінової медичної допомоги, надання тимчасового житла, води, а також на санітарні потреби
Європейська Комісія виділила 18 млн євро додаткової негайної допомоги постраждалим в ході збройного конфлікту на сході України. Про це повідомив єврокомісар з питань гуманітарної допомоги та кризового управління Христос Стіліанідес.
“Недавня ескалація насильства на сході України, і її вплив на цивільне населення, викликає серйозну стурбованість. Сьогодні в Бахмуті, я хочу сказати українському народу: ви не самотні. Всім потребуючим цивільним особам повинна бути надана допомога по обидва боки лінії зіткнення”, – цитує Стиліанідіса прес-служба Єврокомісії.
Крім того, повідомляється, що підтримка з боку ЄС надаватиметься через партнерські гуманітарні організації, які надають гуманітарну допомогу найбільш незахищеним та найбільш постраждалим від конфлікту людям на сході України.

Continue reading...