Home Ukraine Україна — українською Київрада підтримала прохання Кличка створити Муніципальну охорону

Київрада підтримала прохання Кличка створити Муніципальну охорону

286
0
SHARE

Мер Києва Віталій Кличко відзначив, що основна мета підприємства – забезпечення належної охорони комунального майна територіальної громади міста Києва. Новини за 21 вересня від УНІАН.
Кличко закликав депутатів підтримати створення Муніципальної охорони. Київрада підтримала таке рішення.
“Ми маємо забезпечити належну охорону комунального майна територіальної громади Києва і створити для цього комунальне підприємство “Муніципальна охорона”.
Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час обговорення на засіданні Київради проекту рішення «Про утворення комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Муніципальна охорона».
“Майно територіальної громади міста Києва, яке перебуває в управлінні комунальних підприємств, бюджетних установ, організацій, закладів потребує захисту та постійної охорони, – наголосив Віталій Кличко. – З метою забезпечення ефективної охорони комунального майна територіальної громади міста пропонується створити комунальне підприємство, яке надаватиме, на конкурсних засадах, послуги охорони як суб’єктам комунальної власності, так і іншим суб’єктам господарювання на підставі отриманої у встановленому порядку ліцензії”, – зазначив Кличко.

Continue reading...