Home Ukraine Україна — українською Арешт і застава в 50 мільйонів: Холодницький озвучив плани щодо Труханова

Арешт і застава в 50 мільйонів: Холодницький озвучив плани щодо Труханова

385
0
SHARE

Скандальний мер зможе вийти з-під варти, якщо за нього внесуть багатомільйонну заставу| СЕГОДНЯ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд про обрання запобіжного заходу для затриманого мера Одеси Геннадія Труханова у вигляді арешту та застави в розмірі 50 млн гривень. Про це повідомив на брифінгу керівник САП Назар Холодницький, передає 112.ua .
За його словами, також не менше 10 мільйонів за людину проситимуть заставу і по іншим учасникам кримінального провадження.
“Вчора було затримано трьох осіб, сьогодні детективами НАБУ на підставі отриманої інформації ДПСУ в аеропорту “Бориспіль” було затримано одеського міського голову і його заступника. З ними зараз проводяться слідчі дії. Уже вони та їхні захисники ознайомлені з повідомленням про підозру. Вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з внесенням застави 50 млн гривень для одеського міського голови, 30 млн – його заступнику, 10 млн – кожному з інших учасників зазначеної схеми зазначеного виробництва”, – заявив Холодницький.

Continue reading...