Home Ukraine Україна — українською Саакашвілі в Голландії: Саакашвілі отримав у Нідерландах посвідчення особи, що дає право...

Саакашвілі в Голландії: Саакашвілі отримав у Нідерландах посвідчення особи, що дає право на проживання в ЄС. ФОТО (14.02.18 20:55) « Політика України| Цензор. НЕТ

132
0
SHARE

14.02.18 20:55 – Саакашвілі отримав у Нідерландах посвідчення особи, що дає право на проживання в ЄС. ФОТО Екс-президент Грузії, лідер партії “Рух нових сил” Міхеіл Саакашвілі у середу отримав в Амстердамі (Нідерланди) посвідчення особи, що… Перегляд фоторепортажа.
“Сьогодні в Амстердамі, вперше за останній час, у мене з’явився справжній документ, що засвідчує мою особу. Відразу по прибуттю в Нідерланди мені вручили посвідчення особи, що дає право на проживання і роботу в Євросоюзі, вся процедура зайняла лише декілька хвилин. Але я як ніколи рішуче налаштований повернути своє українське громадянство”, – повідомив Саакашвілі.
12 лютого 2018 року політик був затриманий людьми в камуфляжній формі в одному із закладів Києва. Пізніше спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян повідомив, що лідера партії “Рух нових сил”, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі повернули в країну попереднього перебування ( до Польщі – Ред.), під час його затримання в Києві українські прикордонники були змушені захищатися і застосувати силову підтримку.

Continue reading...