Home Ukraine Україна — українською Стрілянина у Княжичах: у ГПУ назвали фігурантів справи

Стрілянина у Княжичах: у ГПУ назвали фігурантів справи

328
0
SHARE

Генеральна прокуратура завершила розслідування у кримінальному провадженні за фактом загибелі поліцейських у грудні 2016 року під час перестрілки у Княжичах Київської області. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.”Княжичі. Завершено досудове розслідування, підозрюваним, захисникам, потерпілим та їх представникам відкрито матеріали досудового розслідування для ознайомлення”, – написала вона.
Генеральна прокуратура завершила розслідування у кримінальному провадженні за фактом загибелі поліцейських у грудні 2016 року під час перестрілки у Княжичах Київської області.
Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook .
“Княжичі. Завершено досудове розслідування, підозрюваним, захисникам, потерпілим та їх представникам відкрито матеріали досудового розслідування для ознайомлення”, – написала вона.
За даними прокуратури, у справі фігурують 5 підозрюваних: тодішні начальник управління карного розшуку поліції Києва; заступник начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління столичної поліції; старший інспектор відділу управління Корпусу оперативно-раптової дії поліції Києва; начальник управління оперативної служби поліції столиці; начальник відділу управління оперативної служби поліції Києва.
“У порядку ст. 290 КПК України 15.

Continue reading...