Home Ukraine Україна — українською "Воскресіння" Бабченка: МЗС Росії нагадало про нерозкриті вбивства Шеремета та Бузини

"Воскресіння" Бабченка: МЗС Росії нагадало про нерозкриті вбивства Шеремета та Бузини

352
0
SHARE

МЗС Росії побачило в ситуації з Бабченко “розпалювання антиросійської істерії”
Міністерство закордонних справ РФ, коментуючи інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченка, звинуватило українську владу в нездатності розслідувати реальні злочини.
“Українська влада, мабуть, не може знайти іншого способу показати свою ефективність, як продемонструвати постановочне вбивство замість того, щоб розслідувати реальні злочини: вбивства Олеся Бузини, Павла Шеремета та інших журналістів, а також заживо спалених жителів Одеси”, — йдеться в коментарі департаменту інформації і друку МЗС РФ, передає РИА Новости .
У російському зовнішньополітичному відомстві додали, що “питання життя і смерті в Україні, а також довіри міжнародного співтовариства до її політики – не більш, ніж розмінні монети для київського режиму, що розпалює антиросійську істерію”.
У Москві вважають, що “закордонні партнери та профільні міжнародні інститути” зроблять відповідні висновки з ситуації з Бабченком.

Continue reading...