Home Ukraine Україна — українською Пентагон частково призупинив спільні військові навчання з Південною Кореєю

Пентагон частково призупинив спільні військові навчання з Південною Кореєю

300
0
SHARE

Помпео збирається провести зустрічі з представниками уряду КНДР для реалізації підсумків саміту лідерів двох країн у Сінгапурі.
Пентагон повідомив про припинення на невизначений строк деяких спільних військових навчань з Південною Кореєю для реалізації домовленостей, досягнутих у ході саміту лідерів США і КНДР в Сінгапурі.
“В підтримку здійснення домовленостей на вищому рівні в Сінгапурі та в координації з нашим союзником – Республікою Кореєю, міністр Мэттис на невизначений термін припинив деякі вчення”, – йдеться в заяві прес-секретаря Пентагону Дані Уайт.
Вона зазначила, що “це включає в себе призупинення Freedom GUARDIAN поряд з двома корейськими навчаннями за програмою військово-морського обміну, запланованими на найближчі три місяці”.
Уайт підкреслила, що це також робиться “на підтримку майбутніх дипломатичних переговорів під керівництвом держсекретаря (Майка) Помпео”. “Подальші рішення будуть залежати від того, чи буде КНДР продовжувати вести продуктивні переговори в дусі доброї волі”, – повідомила вона.

Continue reading...