Home Ukraine Україна — українською Безпілотник ОБСЄ зафіксував на Донбасі нові ящики з боєприпасами у бойовиків

Безпілотник ОБСЄ зафіксував на Донбасі нові ящики з боєприпасами у бойовиків

285
0
SHARE

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували у бойовиків окупованих районів Донецької і Луганської областей…
КИЇВ. 14 серпня. УНН. Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували у бойовиків окупованих районів Донецької і Луганської областей буксирувальні гаубиці та майже тисячу ящиків для боєприпасів та снарядів. Про це повідомляє УНН з посиланням на останній звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
Повідомляється, що 10 серпня за лініями відводу, але поза межами виділених місць зберігання озброєння в непідконтрольних уряду районі на північ від н.п. Кришталевий (Луганська обл) міні безпілотник СММ зафіксував в цілому 18 буксированих гаубиць (вісім 2А36 “Гіацинт-Б”, 152 мм, і десять 2А65 “Мста-Б”, 152 мм). На території іншого об’єкта приблизно в 1 км на північний захід той же міні-БПЛА СММ зафіксував один рухомий розвідувальний пункт (ПРП-4 “Нард”) і 775 ящиків для боєприпасів (за оцінкою, деякі з них були нові), а також 118 ящиків для снарядів РСЗВ (БМ-21).

Continue reading...