Home Ukraine Україна — українською У профільному комітеті Ради звинуватили ДТЕК у спробі дестабілізувати ситуацію на ринку...

У профільному комітеті Ради звинуватили ДТЕК у спробі дестабілізувати ситуацію на ринку (відео)

354
0
SHARE

Голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус заявив, що дестабілізація ситуації на ринку електроенергії вигідна компанії ДТЕК. Депутат розповів, що звернувся з цього приводу до СБУ та АМКУ.
Голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус заявив, що дестабілізація ситуації на ринку електроенергії вигідна компанії ДТЕК.
Про це він сказав в ефірі суспільно-політичного ток-шоу “Право на владу”.
“В останні дні в нас на ринку дуже обвалюється ціна електроенергії. Це спеціальна спроба дестабілізації ринку і маніпуляцій на ринку. Давайте говорити відверто, по різних ознаках видно, що скоріше за все це робить компанія ДТЕК для того, щоб обвалити цей ринок, дестабілізувати ситуацію і звинуватити НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг – ред), що, мол, це комісія погано запровадила якийсь ринок і давайте ми там тепер всіх позвільняємо і зробимо їх винними.

Continue reading...