Home Ukraine Україна — українською Зеленському розповіли, що товарообіг порту “Южний” цьогоріч досяг 10,6 млн тонн

Зеленському розповіли, що товарообіг порту “Южний” цьогоріч досяг 10,6 млн тонн

332
0
SHARE

Товарообіг порту “Южний” у першому півріччі 2020 року досяг 10,6 мільйона тонн, що на 61% більше, ніж за аналогічний період…
КИЇВ. 4 липня. УНН. Товарообіг порту “Южний” у першому півріччі 2020 року досяг 10,6 мільйона тонн, що на 61% більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Про це Президенту України Володимиру Зеленському повідомив очільник державного торговельного порту Олександр Олійник, передає УНН з посиланням на пресслужбу ОП.
Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Одеської області ознайомився з роботою терміналів та інвестиційними проектами компанії “Трансінвестсервіс” (ТІС).
Повідомляється, що Зеленський оглянув станцію зернового терміналу Neptune Cargill. Це один з найбільших в Україні експортних морських терміналів з перевалки зернових вантажів.
“Генеральний директор та спиваласник ТІС Андрій Ставніцер розповів Президентові про роботу терміналу, порядок прийому автомобілів з зерновими та перевірку на наявність перевантаження. Також Андрій Ставніцер повідомив, що на території порту розташована залізнична станція з необхідною інфраструктурою”, — зазначається в повідомленні.

Continue reading...