Home Ukraine Україна — українською Степанов розповів, що буде з карантином в Україні після 31 липня

Степанов розповів, що буде з карантином в Україні після 31 липня

255
0
SHARE

З багатьох джерел звучить інформація, поки неофіційна, що Кабінет міністрів буде розглядати питання про продовження карантину після 31 липня. Степанов зазначив, що через ту епідемічну ситуацію, яка зараз є, не можна відмовитися від обмежувальних заходів.
З багатьох джерел звучить інформація, поки неофіційна, що Кабінет міністрів буде розглядати питання про продовження карантину після 31 липня.
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов в інтерв’ю РБК-Україна розкрив подробиці карантинного питання в Україні.
Зокрема, Степанов зазначив, що через ту епідемічну ситуацію, яка зараз є, не можна відмовитися від обмежувальних заходів.
Читайте такожВООЗ: у деяких регіонах України карантин потрібно посилити
“У нас 31 липня закінчується карантин. Через ту епідемічну ситуацію, яка зараз є, ми не можемо відмовитися від обмежувальних заходів. Тому ми будемо продовжувати. Ми готуємо проект постанови. Поки, відповідно до робочої версії, ми продовжуємо карантин ще на місяць. Але будемо вносити певні зміни в самі правила, умови адаптивного карантину”, – зазначив міністр.
Степанов розповів, що МОЗ планує поділити Україну на “зони”.
“Поки ми плануємо не стільки зміна критеріїв, скільки хочемо зробити більш прогнозованим, щоб було чітко видно, при досягненні яких критеріїв ми будемо переходити в різні зони.

Continue reading...