Home Ukraine Україна — українською Ліквідація "полтавського терориста": усі подробиці про поліцейську спецоперацію

Ліквідація "полтавського терориста": усі подробиці про поліцейську спецоперацію

313
0
SHARE

У ніч на 1 серпня ліквідували так званого “полтавського терориста” Романа Скрипника, який 23 липня захопив правоохоронців у заручники, а потім утік. ТСН.ua зібрав усі подробиці про поліцейську спецоперацію “Грім”.
У ніч на 1 серпня ліквідували так званого “полтавського терориста” Романа Скрипника, який 23 липня захопив правоохоронців у заручники, а потім утік.
ТСН.ua зібрав усі подробиці про поліцейську спецоперацію “Грім”.
Де переховувався “терорист”, пошуки якого тривали тиждень
Як написав на своїй сторінці у Facebook речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, “неодноразово судимого наркозалежного” підозрюваного Романа Скрипника виявили у селі Опішня Зіньківського району на Полтавщині. Він переховувався у покинутому будинку. “Зловмисник не захотів здаватися і знову вдався до погроз поліцейським вибухом ручної гранати. Під час вжитих заходів за планом поліцейської операції “Грім” Романа Скрипника, як особливо небезпечного, закорінілого кримінального правопорушника, який постійно своїм збройним опором ставив під загрозу життя та здоров’я поліцейських, було ліквідовано влучним пострілом”, – йдеться у дописі.

Continue reading...