Home Ukraine Україна — українською ЗСУ пішли у наступ на Херсонщині, ворог обороняється на невигідних рубежах, –...

ЗСУ пішли у наступ на Херсонщині, ворог обороняється на невигідних рубежах, – Генштаб

147
0
SHARE

Унаслідок наступальних дій українських сил російські загарбники зазнали втрат і зайняли оборону на невигідних рубежах у Херсонській області. Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ, передає Укрінформ. “Внаслідок наступальних дій підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки Херсонської
Унаслідок наступальних дій українських сил російські загарбники зазнали втрат і зайняли оборону на невигідних рубежах у Херсонській області. Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ, передає Укрінформ.
“Внаслідок наступальних дій підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки Херсонської області. Бойові дії тривають. Російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Прибузьке, Посад-Покровське, Благодатне, Осокорівка, Нововоронцовка, Новоолександрівка та інших. Силами зенітних ракетних систем С-300 противник продовжує нарощувати систему протиповітряної оборони”, – йдеться у зведенні. Зазначається, що на Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь на ротаційній основі продовжують виконувати завдання з охорони білорусько-українського кордону, угруповання посилено підрозділами бригад внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ республіки. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів по об’єктах на території України. При цьому з метою забезпечення посиленого адміністративно-поліцейського та контррозвідувального режимів в республіці білорусь до 31 серпня 2022 року вводяться тимчасові обмеження на в’їзд та перебування у прикордонних з Україною Брагінському, Лоївському та Хойницькому районах Гомельської області.

Continue reading...