Home Ukraine Україна — українською ЗС РФ готують наступ на Слов'янськ із двох напрямків, штурмують Сєвєродонецьк, —...

ЗС РФ готують наступ на Слов'янськ із двох напрямків, штурмують Сєвєродонецьк, — Генштаб

133
0
SHARE

За даними українських військових, на Сєверодонецькому напрямку окупанти досягли успіхів у просуванні, а також намагалися скувати ЗСУ на 4 напрямках за допомогою авіації та артилерії.
Російська армія готує наступ на Слов’янськ Донецької області з кількох напрямків. А на Сєвєродонецькому напрямку окупанти розпочали наступ у бік селищ Новотошківське-Оріхове, де мають частковий успіх у просуванні. Усього за добу було відбито 14 ворожих атак. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні. Читайте кращі матеріали розділу на сторінці “Фокус. Воєнний фокус” в Facebook
На Слов’янському напрямку російські війська активно готуються до наступу на Слов’янськ. Окупанти ведуть штурм у напрямку Пасика-Богородичного, де успішно просуваються. Військові РФ намагалися закріпитися на північно-західній околиці Богородичного. У відомстві розповіли, що на Лиманському напрямку армія РФ веде перегрупування своїх військ і поповнює запаси боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів. Їхня мета — розпочати наступ на Слов’янськ та Сіверськ. На Сєвєродонецькому напрямку окупанти продовжують вести наступ і ведуть штурм у бік селищ Новотошківське-Оріхове, де їм вдалося просунутися.

Continue reading...