Home Ukraine Україна — українською П'ятеро визволених командирів полку «Азов» у Туреччині зустрілись зі своїми родинами

П'ятеро визволених командирів полку «Азов» у Туреччині зустрілись зі своїми родинами

94
0
SHARE

Дружина Президента України Олена Зеленська під час візиту до Туреччини зустрілася з визволеними із російського полону командирами полку «Азов».Про це перша леді повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.«Під час візиту до Туреччини змогла зустрітися з нашими хлопцями з «Азова». Тут вони перебувають за умовами обміну, і сьогодні керівнику Офісу Президента України Андрію Єрмаку
Дружина Президента України Олена Зеленська під час візиту до Туреччини зустрілася з визволеними із російського полону командирами полку «Азов».
Про це перша леді повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.
«Під час візиту до Туреччини змогла зустрітися з нашими хлопцями з «Азова». Тут вони перебувають за умовами обміну, і сьогодні керівнику Офісу Президента України Андрію Єрмаку вдалося організувати їм зустріч із родинами. Емоцій багато. Шлях до цієї миті був довгий і важкий. Нарешті вони змогли обійнятися», – зазначила вона.
Перша леді переказала бійцям вітання та подяку від України, Президента та «всіх людей, за яких вони воюють».
«Важливий день. Головне – що Україна бореться й боротиметься за всіх наших людей. Їх ще багато в російському полоні – чоловіків і жінок, військових і цивільних. І нам потрібен кожен і кожна. Живими», – наголосила Зеленська.
Вона також передала українським захисникам та їхнім родинам благословення Вселенського Патріарха Варфоломія, з яким зустрілася напередодні у Стамбулі.

Continue reading...