Home Ukraine Україна — українською На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти ведуть наступ та загроза ракетної атаки:...

На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти ведуть наступ та загроза ракетної атаки: вечірнє зведення Генштабу

161
0
SHARE

Російські війська продовжують наступати на двох східних напрямках: Бахмутський та Авдіївський. Про актуальну ситуацію на фронті читайте на ТСН.ua.
На полігонах республіки Білорусь триває підготовка підрозділів противника.
Російські війська продовжують наступати на двох східних напрямках: Бахмутському та Авдіївському. Також надалі зберігається загроза ворожих ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України.
Про актуальну ситуацію на фронті йдеться у вечірньому зведенні від Генштабу ЗСУ за 7 грудня. 
“Протягом доби від ракетних ударів та БПлА противника постраждали житлові будинки та інші цивільні об’єкти міста Коростень Житомирської області і низка населених пунктів Запорізької області. Крім того, обстрілів з реактивних систем залпового вогню зазнали житлові квартали міста Курахове Донецької області”, – йдеться у повідомленні. 
На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. На полігонах республіки Білорусь триває підготовка підрозділів противника.

Continue reading...