Home Ukraine Україна — українською Трагедія у Броварах: іноземні посли висловили співчуття з приводу загибелі керівництва МВС

Трагедія у Броварах: іноземні посли висловили співчуття з приводу загибелі керівництва МВС

112
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Іноземні посли та дипломатичні представництва в Україні висловлюють співчуття з приводу загибелі керівництва Міністерства внутрішніх справ в авіакатастрофі у Броварах.

Відповідні заяви посли та посольства публікують у соціальних мережах.

«Шокована трагічною загибеллю керівництва МЗС України, а також мирних жителів після аварії гелікоптера в Броварах. Я добре знала міністра Монастирського і його першого заступника Єніна. Мої щирі співчуття їхнім родинам і нашим партнерам з українського уряду з приводу цієї втрати», – зазначила посол Великої Британії Мелінда Сіммонс.

Shocked at the tragic death of leadership of @MVS_UA as well as civilians, following a helicoper crash in Brovary. I knew well both Minister Monastyrsky & his First Deputy Yenin. My sincere condolences to their families and our Ukrainian government partners over this loss. pic.twitter.com/DD9CCMgmC1

Dame Melinda Simmons (@MelSimmonsFCDO) January 18, 2023

Співчуття загиблим в авіакатастрофі висловила посол Німеччини Анка Фельдгузен: «Приголомшена новиною про те, що міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський і наш друг Євген Єнін, його перший заступник, загинули в аварії гелікоптера.

Continue reading...