Савченко визнала некоректність опублікованих нею списків полонених

364
0
SHARE

NewsHubНародний депутат України Надія Савченко заявила, що опубліковані нею списки полонених зараз некоректні, дані уточнюватимуться, передає 112. Україна.
« Списки повинні бути доповненими, вони не є на даний момент коректними, тому що інформація збиралася протягом 9 місяців, вона в основному вже застаріла. Її потрібно перевіряти і всім світом зібрати це буде набагато легше. І я надам запити у відповідні силові структури, чи ведеться в кожному підрозділі, в кожній відповідній силовій структурі список втрат. і якими вони вважаються – безвісти зниклими чи померлими, скільки з них отримали поранення. Далі я дам запити і буду співпрацювати, і до того співпрацювала, з Червоним Хрестом. у них є свій статут, вони за своїм статутом інформацію не розголошують, але вони долучають мою інформацію, і вони так само все роблять для того, щоб люди були обмінені, так само з ОБСЄ », – сказала Савченко.
На її думку, списки полонених повинні були бути надані всім світовим політикам, і в першу чергу « нормандській четвірці ».

Continue reading...