Трамп: Якщо Путіну подобається Дональд Трамп, то я вважаю, що це актив

368
0
SHARE

NewsHubОбраний президент США також прокоментував хакерську атаку на сервери Демократичної партії
Обраний президент США Дональд Трамп спростував будь-яку інформацію, отриману ЗМІ щодо секретної доповіді розвідувальних спецслужб Америки щодо кібератак з боку Росії.
Про це Трамп заявив в ході прес-конференції, яку він зібрав сьогодні, 11 січня.
За словами Трампа, атака на сервери Демократичної партії, з якої б країни вона не виходила, показує тільки діри в кібербезпеки партії.
Крім того, обраний президент США прокоментував свої майбутні взаємини з Росією в світлі доповідей про контрольовані керівництвом РФ кібератаки, в тому числі про те, що такі кібератаки могли мати значення в предвиборній кампанії в США.
« Якщо Путіну (президенту РФ Володимиру Путіну – Ред.) подобається Дональд Трамп, то я вважаю, що це актив, а не пасив », – заявив Трамп, додавши, що він не буде « менш жорстку » по відношенню до Путіна, ніж була б на президентському посту Хіларі Клінтон.
Нагадаємо, 29 грудня США розширили санкції проти Росії у відповідь на хакерські атаки, проведені в середині червня: за версією Білого дому російські хакери зламали базу даних Демократичної партії США, в тому числі отримавши доступ до інформації про новообраного президента Дональда Трампа.

Continue reading...