Путін крупно помилився з визнанням документів "ЛДНР" – військовий експерт

363
0
SHARE

Президент РФ Володимир Путін крупно помилився з визнанням « документів » так званих « ДНР » та « ЛНР ». Таку думку висловив військовий експерт, народний…
Президент РФ Володимир Путін крупно помилився з визнанням « документів » так званих « ДНР » та « ЛНР ». Таку думку висловив військовий експерт, народний депутат Дмитро Тимчук.
« Путіну давно треба було кинути чергову наживку і « ЛДНР », і внутрішнім російським споживачам на предмет підігріву конфлікту на Донбасі. Влити, так би мовити, свіжу порцію формаліну в мертвонароджену дитину на ім’я « Новоросія ». Стали занадто очевидними завислі в повітрі незручні запитання мешканців « ЛДНР », за що вони б’ються, і російського обивателя – так зливає Москва Донбас, або ж « русскій мір » таки не дав могутнього російського дуба. До того ж щедрі, але аж ніяк не публічні обіцянки Суркова ватажкам « ЛДНР » про швидке визнання Кремлем окупованих територій Донбасу перестали діяти », – пише він на своїй сторінці в Facebook.
За його словами, Кремлю потрібно було зробити те, що зрозумів би і простий « тракторист » в Макіївці, змащуючи кулемет, що прибув з Ростова , і простий російський патріот Вася в Воронежі, який « з бодуна дивиться теленовини про важкі будні « молодих невизнаних республік ». Визнання документів і стало таким кроком ».
« Путін думає, що він вибрав ідеальний момент. ООН бідкається про невиплату Україною пенсій жителям ОРДЛО. ОБСЄ, ЄС та інші розповідають про неприпустимість блокади.

Continue reading...