Україна та Туреччина підписали угоду про взаємні поїздки громадян за ID-картками

454
0
SHARE

Під час офіційного візиту прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Турецької Республіки підписано угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про внесення змін до угоди між урядами двох країн про умови взаємних поїздок громадян. Церемонія підписання відбулася у присутності глав урядів України та Туреччини за результатами їхніх…
Під час офіційного візиту прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Турецької Республіки підписано угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про внесення змін до угоди між урядами двох країн про умови взаємних поїздок громадян.
Церемонія підписання відбулася у присутності глав урядів України та Туреччини за результатами їхніх переговорів, передає урядовий портал .
Положеннями зазначеної угоди передбачається, що громадяни України та громадяни Турецької Республіки, які користуються паспортами у формі картки (ID), що містять безконтактний електронний носій, матимуть змогу в’їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території Туреччини та України відповідно строком до 90 днів протягом 180 днів.

Continue reading...