Бойовики блокують відновлення цивільної інфраструктури на Донбасі – СЦКК

425
0
SHARE

Бойовики блокують проведення ремонтно-відновлювальних робіт цивільної інфраструктури поблизу лінії розмежування сторін на Донбасі. Про це йдеться в…
Бойовики блокують проведення ремонтно-відновлювальних робіт цивільної інфраструктури поблизу лінії розмежування сторін на Донбасі. Про це йдеться в заяві української сторони СЦКК на сторінці прес-центру штабу військових в Facebook, передає телеканал « 112 Україна ».
Відзначається, що на фенольному заводі в населеному пункті Новгородське Донецької області, на території, підконтрольній уряду України, вже давно необхідно провести роботи з посилення протиаварійного захисту дамби шламонакопичувача. У разі її руйнування значна кількість шкідливих речовин, що містять фенол, сірчану кислоту і нафтопродукти, можуть потрапити в річки Кривий Торець, а далі в Сіверський Донець, який є одним з небагатьох джерел питної води для всієї Луганської області.
Аналогічна ситуація склалася з дамбою ставу-накопичувача стічних вод свинарського господарства « Бахмутський аграрний союз » в н.

Continue reading...