Київрада продовжила договір з "Київенерго"

330
0
SHARE

Київрада продовжила договір з Київенерго
Договір продовжено до 27 квітня наступного року.
Договір з « Київенерго » продовжено
© kievcity.gov.ua
Київрада продовжила договір з компанією « Київенерго » на управління столичними тепломережами до 27 квітня 2018 року.
За прийняття відповідного рішення на засіданні 20 червня проголосували 62 депутати при мінімально необхідній кількості 61, передають « Українські новини ».
Тим самим, продовжено угоду по реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу Києва від 2001 року, укладеного між Київською міською державною адміністрацією та енергопостачальною компанією « Київенерго ».
Дія існуючого договору закінчується 31 грудня 2017 року.
Читайте також: Комісія Київради схвалила заборону продажу пива в МАФах
Раніше повідомлялось, что комісія Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку погодила проект рішення про припинення дії угоди КМДА ПАТ « Київенерго » з управління тепловими мережами столиці з 27 квітня 2018 року.
Протягом усього періоду управління комунальним тепловим господарством столиці компанія « Київенерго » інвестувала в нього 2,6 млрд грн, в тому числі – близько 1,8 млрд грн за рахунок джерел, передбачених угодою з містом, а також 727 млн грн власних коштів.
Євген Бушма заявляв, що борг держави перед ПАТ « Київенерго » по субвенціях, пільгах і субсидіях на сьогодні досяг суми в 500 млн грн.

Continue reading...